miercuri, 21 mai 2008

The kiss



"When you kiss me, without uttering a single word, you speak to my soul”


Sarut, kiss, baccio, kissu, baiser, beso atat variante pentru unul dintre cele mai tandre gesturi ce le pot face doi indragostiti. Uitandu-ma prin binecunoscutul nostru Dex la definitia sarutului descopar o fraza atat de seaca si saraca, sarut/-uri =gest constând în atingerea cu buzele în semn de afecţiune. Doar atat sa insemne un simplu sarut, ma indoiesc , refuz sa cred acest lucru, nu vreau sa fie adevarat.

Merg pe strada si observ cupluri de tineri ce se tin de mana si apoi incet incet in locul vorbelor care acum devin de prisos isi face loc, magia sarutului. Prin acest gest care poate parea atat de neinsemnat, cei doi reusesc sa depaseasca limite inimaginabile contopindu-se intr-o singur suflet, reusind sa uite de tot ce ii inconjoara, restul lumii dispare sunt doar ei doi uniti intr-un simplu sarut ce semnifica uniunea lor emotionala. Stiu ca ceea ce am zis este atat de cliseic, insa acesta este adevarul si sincer nu imi pasa cat de cliseica va suna, fiindca iubirea este singurul lucru pentru care merita sa te zbati in viata.

As putea asemana sarutul cu o ploaie de ingeri, fiindca ca sa fiu sincera nu pot crede ca sarutul e ceva uman, cu siguranta trebuie sa fie cel mai frumos dar pe care la daruit Dumnezeu oamenilor .Si acest dar incepe sa fiu din ce in ce mai putin apreciat de oameni in aceasta perioada a vitezei si materialismului, iar unii chiar cred ca-l pot cumpara cu niste hartii murdare ce nu reprezinta nimic. Insa acesti oameni vor simti doar partea fizica si niciodata nu se vor infrupta din adevaratul nectar al sarutului.

Iar cu aceste ganduri imi continui drumul pe strada micuta printre cuplurile de oameni care stiu ce inseaman acest dar divin si ii aprecieaza , respecta adevarata valoare. Ii privesc cu jind dar trec mai departe, ii las sa fie fericiti si sa se bucure de cele mai frumoase clipe pe care ti le putea darui iubirea.




2 comentarii:

Anonim spunea...

Superb articolul...Intre-adevar sarutul este mult mai mult decat un gest tandru...reprezinta totodata si exprimarea fizica a sentimentelor:X.Superb

Star spunea...

frumos articolul:)...imi amintesc ca o data am incercat sa folosesc metafora sarutului pentru a-i arata unei persoane cat tin la ea;))8->...si nu a avut un rezultat tocmai placut....