vineri, 12 septembrie 2008

Fiindca suntem sexul slab....

Zilele trecute eram pe la Universitate si ma plimbam si cand intorc eu capul, ce vad ochii mei? O placuta pe care scria Asociatia pentru drepturi egale intre femei si barbatii, mai aveam un pic si ma pufnea rasul in mijlocul strazii.
Nu ma intelegeti gresit nu sunt impotriva feminismului dar nu sunt de acord cu acesta cand e dus la extrem. Nu sunt de acord ca femeia sa fie tratata ca o jucarie sexuala sau ca locul ei e la cratita insa nu poti afirma ca femeia poate face tot ce face barbatul si invers( mai ales invers). Nu poti cere unui barbat sa aiba grija de un copil in felul in care reuseste o femeie( nu are cum).
Si imi plus ne place sa fim sexul slab, sa fim ocrotite, alintate, rasfatate. Ne place sa stam nu stiu cate ore in fata oglinzii incercand sa aratam cat mai bine chiar daca el nu observa uneori. Insa ne place sa il alintam, sa il rasfatam cu cate o sarutare. Sau se ne uitam la el cand dupa o zi obositoare de lucru doarme ca un prunc si noi ne strecuram in bratele lui si astfel avem parte de cel mai placut somn.
Indiferent cum am fi feministe sau nu, pana la urma ne plac aceste lucruri marunte la prima vedere. Motivul?

Fiindca suntem femei.....

Niciun comentariu: